MILA D’ OPIZ A TERMÉSZET, A TUDOMÁNY ÉS A SVÁJCI MÍNŐSÉG SZIMBÓLUMA 78 ÉVE

cfa36eaf-009d-4818-975b-1c2aea179ea7

SKIN REFINE Peptid technológia Botox, viperaméreg és gleccservíz kezelések
Egyedülálló regeneráló, öregedés gátló, ránctalanító kezelés. Kezelés eredménye sima, puha, bársonyos bőr.SKIN REFINE lényegesen többet jelent, mint egy bőrfiatalító elixír .
Legkiválóbb hatóanyag összetétel az anti aging területén. Mila d’ Opiz laboratóriuma különböző hatóanyag kombinációkat legkiválóbb minőségben állítja elő. Reminarizáló svájci zermati gleccservíz és az innovatív
biotechnológiának, peptid komplexeknek, növényi kivonatoknak köszönhetően.

foto+facial+skin+ref+3

Peptidek aktiválják, erősítik a sejteket ezáltal válnak anti-aging hatásúvá. SYN- AKE® hasonlóan hat, mint a vipera méreg, de biztonságosan csökkenti az izom működését. Matrixyl 3000 elősegíti a sejtújraképződését, összehúzza a kitágult pórusokat. Argireline (acetil- hexapeptid): destabilizálja a SNARE komplexumot csökkenti az idegsejtek jelátvitelét az izmokhoz ezáltal csökken az izomműködés. Hasonló, de kíméletesebb hatást ér el, mint a botox injekció.
Növényi kivonatok (lótusz virág, tajték virág, moha rózsa, aloe vera, alga) hidratálják és nyugtatóan hatnak bőrre. Növényi olajok shea vaj, makadámia olaj, sárgabarackmag olaj puhítják és simává varázsolják a bőrfelszínt.
Kezelést ajánljuk 30+40+,50+ korosztálynak.
Kezelés eredménye: rugalmas, feszes bőr.

images

PHYTO DE LUXE kezelés
– Arany- növényi őssejt kombinációja

A kozmetika iparban először sikerült előállítani növényi biotechnológiai eljárás során sejtkultúrákat. A növényi őssejt
kutatás során olyan sejtkultúrákat termesztenek, amelyek a természetből alig nyerhetőek, mivel ritkák vagy védett fajok
közé tartoznak. Növényi őssejt kutatás különleges svájci almafajból (Uttwiler Spätlauber) indult el. PHYTO 4.7 kombinációt tartalmazza (gránát alma, édes gyökér, fekete nadálytő, szójabab, kudzu, angyalgyökér, Japán keserűfű),
mely anti-oxidáns, öregedés gátló, sejtmegújító, fiatalító. Nanotechnológiával előállított arany megtartja a bőr nedvességét, stimulálja a sejtosztódást, rugalmasítja, feszesíti a bőrt. Kezelés ajánljuk 40év felett.
Kezelés eredménye: rugalmas, feszes, hidratált bőt bőr.

THE SKIN WHISPERER regeneráló, feszesítő kezelés
Minden időben keresték a fiatalság a Szent Grál titkát. A mai modern világban lehetőségünk van megtalálni „az örökmegújulást”!
Mila d’Opiz laboratóriumának köszönhetően sikerült létrehozni azt az egyedi különlegességet, ami megőrzi a bőr fiatalságát, ez pedig nem más, mint a „The SKIN WHISPERER”. A MDOintradermyxCom Mila d’Opiz egyedülálló pepdid technilógiája (DermCom , Matrigenics 14G, Matrixyl Synthe 6. Négy növényi őssejt összetevő: szőlő, alma, argán, alpesi rózsa Növényi olaj komplex: mangó vaj: shea vaj, makadámia olaj, sárgabarackmag olaj, barbassu olaj.

a0b0ede33227ac59b544c588568a4cd8

Az összetevőknek köszönhetően a termék használatával sikerült megállítani és megfordítani a bőr öregedési folyamatait. Stimulálja a sejtek közötti kommunikációt, intenzív a bőrmegújító hatása, megtartja a kollagén- elasztin rugalmasságát, csökkenti a tág pórusokat, hat a mimikai izmok működésére, speciális, vízmegkötő, bőr feszesítő hatás, javítja a bőr rugalmasságát.
Kezelés ajánljuk 40év felett.
Kezelés eredménye sima, feszes, rugalmas, hidratált bőr.

Kollagén vlies hidratáló, feszesítő kezelés

Kollagén lapot használunk fel, mely finomszerkezetű, liofilizált (fagyasztva szárított) eljárással készült, oldható kollagén szövetek. Nedvesség hatására az aktív hatóanyagok kioldódnak a bőr tökéletesen hidratálttá és feszessé válik. Skin Regulator készülékkel fokozzuk a feszesítő hatást.
Kezelés ajánlott minden bőrtípusra.
Kezelés eredménye: síme, feszes bőr

Kérdés esetén keressen bennünket bizalommal.

Kérjen visszahívást. Csak adja meg a telefonszámát, és visszahívjuk.

Visszahívás

Kérjen visszahívást.

Start typing and press Enter to search