Hatékony fogyás koncentrált és célzott, új generációs kavitációs alakformálással a teljesebb zsírbontás érdekében

A kavitációs alakformálás igénybevétele a fogyás egyik leghatékonyabb módja. Az alkalmazott technológiának köszönhetően a zsírsejtek a kezelés során nem csak elfolyósodnak, hanem életképtelenné is válnak, így nem képesek az újranövekedésre. A kezelés segítségével kényelmesen, tartósan szabadulhatunk meg a felesleges centiméterektől.

A zsírleszíváshoz hasonló végeredményt érhetünk el, annak kockázatai nélkül. Ráadásul az eredmény tartós: a kezelt terület megszokott táplálkozási szokások és életmód mellett is megtartja formáját.

A fogyás itt nem csak centikben, hanem kilókban is mérhető. Alkalmanként akár az egész test is kezelhető, tehát már egyetlen beavatkozással is változhat a testalkatunk.

Az új generációs készülékünk a szépség-technológia csúcsa

Az első és egyetlen olyan újgenerációs kaviációs gép Magyarországon amely szilikonos fejjel ellátott!

A nálunk alkalmazott technikának köszönhetően a fogyás nem nehéz munka többé! A készülékünk prémium szilikonos kavitációs fejjel ellátott. Ennek a technológiának köszönhetően a kavitáció kizárólag a kezelt testfelületen fejti ki a hatását, és a zavaró hangokat is kiszűri.

A hagyományos kavitációs készülékek 3 Mhz teljesítményen dolgoznak, míg gépünk 25 Mhz teljesítményen dolgozik, így nem csak lebontja, hanem elfolyósítja a zsírsejteket a gyors, tartós és hatékony fogyás érdekében.

A beépített termosztát garantálja a kezelőfej 25 Celsius fokon történő leghatékonyabb működését. Kellemetlen hőérzet nélkül tudunk így dolgozni.

Ez az első klinikailag igazolt testformáló eljárás, ami egyszerre biztosít teljesen műtétmentes megoldást, látványos és hosszan tartó eredményeket.

Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a kavitációs alakformáló kezelés kizárólag a zsírsejtekre hat és sértetlenül hagyja a környező struktúrákat, mint a bőr, erek, idegek, belső szervek, nyirokrendszer és csontrendszer. A kezelés csontritkulás esetén is alkalmazható, így azoknak sem kell lemondaniuk a hatékony fogyásról, akik sporttal kevésbé biztonságosan tudnák elérni a kívánt eredményt.

Hogyan működik a kavitációs zsírbontás?

A kavitációs zsírbontás alapja a kavitáció. Ez egy fizikai jelenség, ami akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból a nyomás esése következtében hirtelen gáz fázisba alakul.

A kozmetikai és orvosi kezeléseknél a kavitáció az ultrahang hullámok által kifejtett hatás, amely hullámok speciális frekvencián kerülnek kibocsátásra. A hullámok apró gőzbuborékokat hoznak létre a szervezetben. Ezeknek a buborékoknak az összeroskadásakor a zsírsejtek roncsolódnak, majd távoznak a szervezetből, így bekövetkezik a fogyás.

.

A kavitációs zsírbontás mellékhatásai

A szalonunkban használt gépeknek nincs ismert mellékhatása. A kavitációs kezelés vége után a vendég folytathatja a megszokott napi tevékenységeit. Nincs fájdalom vagy gyógyulási idő.

Milyen testrészek kezelésére alkalmas a kavitációs zsírbontás?

  • Has
  • Comb (külső, belső, elöl, hátul)
  • Csípő
  • Fenék
  • Kar
  • Toka
  • Arc

AZ ÚJGENERÁCIÓS KAVITÁCIÓS KEZELÉS KÉPEKBEN

Vegye igénybe akciós próbakezelésünket

Tapasztaljon és győződjön meg saját szemével. Próbálja ki First Step kezelésünket, ami egy rövidített Komplex kezelésből áll. Kavitációs zsírbontás és Vákuum masszázs elektro- és színterápiával. (30 perc) 30% kedvezménnyel 12 000 forintért!

A kezelés során egy testfelületen máris megszabadulhat néhány felesleges centimétertől!

A további árakat az árak menüpont alatt találja.

Kérdés esetén keressen bennünket bizalommal.

Kérjen visszahívást. Csak adja meg a telefonszámát, és visszahívjuk.

Visszahívás

Kérjen visszahívást.

Start typing and press Enter to search