AZ LPG-M KEZELÉSSEL A CELLULIT ELLEN

A vákuummasszázs a köpölyözés több ezer éve felfedezett technikáján alapszik. A köpölyözés során leginkább üveg, korábban kerámia edények belsejében felmelegítették a levegőt, majd azt a kezelés alanyának bőrére tapasztották. A kihűlő levegő térfogatcsökkenése miatt az edény odaszívta magát a testfelülethez, s a gyulladt, beteg szervekből kifelé kezdte áramoltatni a méreganyagokat és a vért.

A vákuummasszázs kezelés tulajdonképpen a köpölyözés modern formája. Ezzel a módszerrel hatékonyan kezelhető a cellulit, ismertebb nevén a narancsbőr, a bőr anyagcseréje élénkíthető, annak rugalmassága javítható.

KÉSZÜLÉKÜNK AZ LPG-TECHNOLÓGIA CSÚCSA

A gépünk formálja a testet, fogyaszt, karcsúsít, eltünteti a narancsbőrt, helyreállítja a bőrmegereszkedést, oldja az izomfeszültséget és javítja a keringési problémákat. Ez a jól ismert LPG technológia továbbfejlesztése.

A szokásos vákuummasszázson kívül gépünk kiegészül még elektroterápiával és színterápiával.

Elektroterápiás LPG kezelés

Az LPG kezelést végző készülék feje elektroterápiás impulzusokat bocsát ki. A finom hullámok élénkítik a kezelt bőrfelület vérkeringését, az így fellépő vérbőség pedig fokozza a sejtanyagcserét és pozitív hatással van az izomzatra.

Az LPG kezelés izomstimuláló hatása nagyon hasonlít a természetes mozgásfolyamathoz. A kezelés során az izmok motorikus pontjai kapnak impulzusokat, ennek hatására az izmok összehúzódnak, megmozdulnak, ez pedig hatékonyan támogatja az alakformálás is

Színterápia az LPG kezelés során

A színterápia lényege, hogy a vörös fény oxigéntermelő és keringésjavító hatásának köszönhetően beindítja a kollagén újraépítését. Alkalmas a ráncok, a megereszkedett bőr és a cellulit kezelésére.

HOGYAN MŰKDÖIK AZ LPG KEZELÉS?

A narancsbőrös felület göröngyös, „karfiolos”, a pórusok tágak, a bőr megereszkedik. A cellulit tulajdonképpen a szövetek anyagcsere-zavara. A meglazult kötőszövetek között megtapad a felesleges zsír és a szöveti törmelék. Az LPG kezelés során azonban a bőr és a szövetek vérellátása megváltozik, így a pangó zónák is képesek megtisztulni.

Az LPG kezelés során a vérkeringés és a nyirokáramlás körülbelül 50-szer erőteljesebb, mint normál állapotban. Ennek köszönhetően gyorsul az anyagcsere és erősödik a szervezet zsírégető folyamata.

A kezelés alatt a vákuum finoman beszippantja a bőrt, s ezzel a finom formaváltoztatással összetöri a szövettörmelékből és zsírból álló csomókat.

AZ LPG KEZELÉS MELLÉKHATÁSAI

A szalonunkban használt LPG-berendezésekkel végzett kezelésnek nincsenek ismert mellékhatásai, és a kezelés szinte teljesen fájdalommentes. Mivel nem jelentkeznek sebek, sérülések, gyógyulási idővel sem kell számolni.

Az LPG kezelés néhány esetben kissé kellemetlen lehet, különösen a kúrák elején, hiszen a szövetek szerkezete átalakul, ráadásul méreganyagok szabadulnak fel, amelyeket a nyirokkeringésnek el kell szállítania a területről. Az apró kellemetlenségek azonban fokozatosan csökkennek, s végül csak a feszesebb, megfiatalodott bőrfelület marad.

Hogyan lehet hatékonyabbá tenni az LPG kezelést?

Az LPG kezelést kúraszerűen érdemes igénybe venni. 10-15 kezelés után már egészen látványos eredményt tapasztalhatunk. Az LPG terápia után a nyirokkeringés rövid időre megváltozik, intenzívebbé válik, hiszen a folyadéknak meg kell tisztítani a kezelt területet. Éppen ezért a kezelés utáni napokban érdemes kiemelten figyelni a megfelelő folyadékbevitelre! Fontos, hogy ilyenkor legalább 1,5 – 2 liter vizet elfogyasszunk naponta, hiszen a kiválasztásra került salak- és méreganyagoknak mihamarabb távoznia kell, hogy a kezelések során kívánt hatás ne maradjon el!

MILYEN TESTRÉSZEK KEZELÉSÉRE ALKALMAS AZ LPG KEZELÉS?

Has
Comb (külső, belső, elöl, hátul)
Csípő
Fenék
Kar
Toka
Arc

ÚJGENERÁCIÓS LPG KEZELÉS KÉPEKBEN

Már  9 000 ft-tól részt vehet a kezelésen. A további árakat az árak menüpont alatt találja.

Kérdés esetén keressen bennünket bizalommal.

Kérjen visszahívást. Csak adja meg a telefonszámát, és visszahívjuk.

Visszahívás

Kérjen visszahívást.

Start typing and press Enter to search