RÁNCTALANÍTÁS ÉS ARCFIATALÍTÁS MASSZÁZZSAL

A masszázs az arcfiatalítás régen ismert módszere. A masszírozás élénkíti az arcbőr vérkeringését, ezáltal segíti annak méregtelenítését. A masszázsnak ránctalanító hatása is van: a gravitációval ellentétesen ható erőkifejtés, az arc izomzatának és szöveteinek stimulálása ellazítja az arcbőrt, eltűnteti a mimikai ráncokat és feszesebbé varázsolja a vonásokat.

FRANCIA MASSZÁZS: ARCFIATALÍTÁS GÉPEK NÉLKÜL

A franciák a szépség szakértői. Az idő előrehaladtával az arcbőr elveszíti fiatalos feszességét, a tapintása puhább lesz, már nem feszes, lassabban nyeri vissza az alakját, ha valamilyen külső hatás éri, például elmosolyodunk. Ilyenkor hajlamosak vagyunk a bőr elöregedését hibáztatni a folyamatért, pedig nem csupán annak vitalitása felelős ezért a jelenségét. Ha az arcbőr alatti izmok megereszkednek, sokat ront a fiatalos megjelenésünkön.

Arcbőrünk ráfeszül az alatta lévő izomtömegre és rásimul arra. Az arcizmuk ugyanúgy viselkednek, mint testünk összes többi izma: ha nem használjuk őket, megnyúlnak, petyhüdté válnak, emiatt pedig az arcbőr, főleg az áll vonalában, megereszkedik. A helyzetet súlyosbítja az, hogy az idősödő bőr folyamatosan vizet és tápanyagot veszít, így eleve kevésbé rugalmas.

A francia masszázs technológiája a Shiatsu masszázs és a mély kötőszöveti masszázs technológiáját egyesíti. A módszer tulajdonképpen egy arcfiatalító torna. A masszázs megnyitja az arc meridiánjait, majd stimulálja, s ezzel edzi az izmokat.

A francia feszesítő masszázs legnagyobb előnye az azonnal látható ránctalanítás és feszesítő hatás. A bőr egészen rövid idő alatt válik teltebbé, az arc pedig visszanyeri a kontúrjait.

RÁNCTALANÍTÁS REGENERÁLÓ, VITAMINDÚS DEKOLTÁZS- ÉS ARCMASSZÁZZSAL

A mindennapok során arcunkat rengeteg hatás éri, amelyek egy idő után nyomot hagynak rajta. A fáradtság, a vízhiány, a táplálkozás mind-mind hatással vannak a bőrünkre, de szerencsére a kinézetünkön megfelelő kezeléssel sokat lehet javítani.

Az arcmasszázs során az arcot pozitív impulzusok érik. A kezelést végző kéz melege, a finom stimuláció már önmagukban sokat javítanak bőrünk közérzetén. Az arc masszírozása nem csak a mimikai ráncokat szünteti meg, de a lélekre is pozitív hatása van. A relaxációnak köszönhetően a mimikai ráncok is csökkennek, hiszen kisebb eséllyel ráncoljuk a homlokunkat, húzzuk össze a szemünket, ha nyugodtak vagyunk.

A masszázs javítja az arc vérellátását, segíti a bőr tápanyag és oxigénfelvételét. Ha a masszázst különböző tápláló vagy méregtelenítő anyagokkal kombináljuk, még erőteljesebb hatás érhető el.

Az arcmasszázs jótékony hatásai:

  • Javul a vénás erek keringése, gyorsul a méregtelenítés
  • A bőr hőmérséklete megemelkedik, a ránctalanítást, táplálást szolgáló szerek könnyebben beépülnek
  • Az elhalt hámsejtek könnyebben leválnak
  • A mirigyek által termelt váladék távozik, azok termelése természetesebb, egyenletesebb lesz.

MIKORTÓL KELL ELKEZDENI A RÁNCTALANÍTÁST?

A ránctalanítást nem lehet elég korán kezdeni. A bőr már gyermek- és tinédzserkorban is számos negatív hatásnak van kitéve, a mimikai ráncok pedig már egészen fiatal korban is kialakulhatnak. Az arcfiatalító masszázs nagy előnye, hogy fájdalommentes és nem agresszív kezelés, így akár a tinik szokásos, arctisztító beavatkozásait is jól kiegészíti.

Érdemes a ránctalanításra gondolni akkor is, ha nehéz időszak áll mögöttünk: ilyenkor hajlamosabbak vagyunk a homlokráncolásra, arcizmaink pedig sokszor görcsössé válnak. Ezekben az esetekben a masszázs nyugtató hatása nem csak abban segít, hogy ezek káros hatásait mérsékelje, de a lelkünket is megnyugtatja, hatására nagyobb önbizalommal nézhetünk a tükörbe.

Már 4 500 Ft-tól részt vehet az arcfiatalítást, ránctalanítást szolgáló kezelésen! A további árakat az árak menüpont alatt találja.
Kérdés esetén keressen bennünket bizalommal.

Kérdés esetén keressen bennünket bizalommal.

Kérjen visszahívást. Csak adja meg a telefonszámát, és visszahívjuk.

Visszahívás

Kérjen visszahívást.

Start typing and press Enter to search