Arcmasszázzsal a bőr öregedése ellen

 In Blog

Nincs is jobb érzés, mint egy frissítő arcmasszázs egy hosszú fárasztó nap után, igaz? És azt tudtad, hogy relaxációs, pihentető és frissítő tulajdonságai mellett bőrfiatalító hatása is van? Olvass tovább, és ismerd meg ennek a lenyűgöző technikának az arcbőrre, és a bőrfiatalításra gyakorolt jótékony hatásait.

 

Egy masszázs mindig jól tud esni, főleg akkor, ha szakértő kezek alatt frissülhetünk. Az arcmasszázs nem csak a lelket pezsdíti fel, de a mozdulatok hatására serkenthető a vérkeringés, valamint stimulálható a nyirokrendszer is. Ez azért fontos, mert a kozmetikai masszázsok fő célja a bőr rugalmasságának és feszességének megtartása, a bőr felfrissítése, és ebben hatalmas segítséget nyújt az arcmasszázs.

 

Régóta ismert tény, hogy a bőröregedés elleni harcban is hatékony fegyver az arcmasszázs. Azáltal, hogy javul a vérkeringés, javul a bőr állapota, feszesebbé, rugalmasabbá válik. A mirigyek által termelt váladék a masszázs hatására gyorsabban távozik a szervezetből. A fáradtság jelei láthatóan csökkennek, így az arcbőr fiatalabbnak, kipihentebbnek, üdébbnek tűnik. Ha rendszeresen végzünk arcmasszázst, azzal jelentősen javítható a bőr ellenállóképessége is, könnyebben távolíthatók el az elhalt hámsejtek.

A frissítő érzésen kívül mit ad még az arcmasszázs?

  • A masszázzsal csökkenthető a mitesszerek kialakulása
  • A masszázs következtében megemelkedett hőmérsékletnek köszönhetően könnyeben felszívódnak a tápanyagok
  • A sejtek stimulációjával gyorsulnak az anyagcserefolyamatok, fokozódik a sejtek és a rostok képződése
  • Könnyebben eltávolíthatók az elhalt hámsejtek
  • Az idegekre is jótékony hatással van, csökkenti a stresszt
  • Javul a vérkeringés
  • Gyorsítható a kozmetikai anyagok felszívódása

 

 

Fontos, hogy az arcmasszázst mindig megtisztított arcbőrön végezzük, így káros anyagokat nem juttathatunk a bőrbe.

Tudtad, hogy az arcmasszázzsal csökkenthető a seborrhoeás arcbőr látható tünetei?

 

Mikor érdemes elkezdeni a fiatalító arcmasszázst?

Felgyorsult életünknek, a környezet okozta káros hatásoknak és az állandó stressznek köszönhetően a fiatalítást nem lehet elég korán elkezdeni. Mivel a fiatalító arcmasszázs teljes mértékben fájdalommentes, tökéletesen kiegészíthetőek vele a fiatalkorban végzett tisztító kezelések is. Ha nagyobb stressznek vagyunk kitéve, különösen fontos, hogy az öregedés jeleit már azelőtt kezelni tudjuk, hogy azok egyáltalán kialakulhatnának.

Francia arcmasszázs, a fiatalság ellenszere gépek használata nélkül

 

A franciák ismerik a fiatalság titkát, vagy legalábbis a szépség abszolút szakértői. Az elegáns, kifogástalan megjelenésű francia nők, a mindig divatos ruháik, makulátlan bőrük elbűvöl bennünket. A francia arcmasszázs technikája a Shiatsu masszázs és a mély kötőszöveti masszázst egyesíti egyetlen pihentető, ám annál hatékonyabb anti aging masszázsban. Legnagyobb előnye, hogy azonnal látható a fiatalító és feszesítő hatás, mivel a masszázs megnyitja az arc meridiánjait, stimulálja, és edzi az arcizmokat. Ennek köszönhetően a bőr egyenletesebbé, teltebbé válik, az arc visszanyeri kontúrját.

 

Kedvet kaptál egy frissítő, fiatalító arcmasszázshoz? Látogass el hozzánk, és szépülj anti-aging szakértőnk kezei között.

Írta: Petrás Imola

 

Recent Posts

Leave a Comment

Visszahívás

Kérjen visszahívást.

Start typing and press Enter to search