Mikrodermabrázió / bőrcsiszolás / hegkezelés

A (gyémántfejes) mikrodermabrázió jelenleg a leghatékonyabb és legerősebb bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegeit távolítjuk el. A beavatkozás serkenti a hám legmélyebb részén lévő bazális sejtek osztódását, ezáltal elősegíti a regenerációt is. A hám alatt fekvő irhában gyorsítja a kollagén termelődését, így javítja a bőr rugalmasságát, feszességét.

Hidroabrázió

Nem minden bőrnél alkalmazhatóak a mély hámlasztó bőrmegújító kúrák, de a kozmetikai ipar a nők ezen problémájára is kínál megoldást: HIDROABRÁZIÓ! A hidroabrázió nem más, mint vízsugárral történő hámlasztás, ami eltávolítja az elszarusodott hámréteget, intenzíven tisztítja a bőrfelületet és a pórusokat. A kezelés hatására a bőr “fellélegzik”, megnő az oxigénfelvevő képessége, megélénkül a vérkeringés, hatékonyabbak a bőr természetes anyagcsere-folyamatai.

Névtelen

Thermoforézis hideg-meleg terápiás arckezelés

A MELEG megnyitja a pórusokat, elősegítve a hatóanyagok felszívódását; tágítja az ereket, fokozva a vérkeringést; lazítja az izmokat, oldva a ráncokat; serkenti a verejtékezést, elősegítve a méregtelenítést. A meleg segítségével értékes hatóanyagokat tudunk a bőrbe diffundálni.
A HIDEG összehúzva a hajszálereket nyugtatja a bőrt; fokozva az izomtónust, feszesíti a bőrt; lelohasztva a duzzanatokat, csökkenti a szem alatti táskákat. A hideg segítségével a bőrbe tudjuk “zárni” a bejuttatott hatóanyagokat-ezt nevezzük hatóanyagcsapdának.
A HIDEG-MELEG váltakozása rugalmasÍt, ránctalanít, edzi a bőrt, fokozza az anyagcserét és az izomtónust.

Kérdés esetén keressen bennünket bizalommal.

Kérjen visszahívást. Csak adja meg a telefonszámát, és visszahívjuk.

Visszahívás

Kérjen visszahívást.

Start typing and press Enter to search