Koncentrált hatás – Teljesebb zsírbontás – Hatékony fogyás

A kavitációs alakformálás a fogyás egyik leghatékonyabb módja. Az alkalmazott technológiának köszönhetően a zsírsejtek a kezelés során nem csak elfolyósodnak, hanem életképtelenné is válnak, így nem képesek az újranövekedésre. A kezelés segítségével kényelmesen, tartósan szabadulhatunk meg a felesleges centiméterektől.

A kavitációs alakformálással a zsírleszíváshoz hasonló hatást érhetünk el, annak fájdalmai és kockázatai nélkül, tartós eredménnyel. A kezelt terület a megszokott táplálkozási szokások és életmód mellett is megtartja formáját. A fogyás itt nem csak centikben, hanem kilókban is mérhető lesz. Alkalmanként akár az egész test is kezelhető, tehát már egyetlen beavatkozással is változhat a testalkatunk.

Nagyobb teljesítmény – Kíméletes hatásmechanizmus – Kellemes hőérzet – Zavaró hangok nélkül

Az első és egyetlen olyan új generációs kavitációs gép Magyarországon, mely prémium szilikonos fejjel van ellátva, ezáltal a kezelés kizárólag a kezelt testfelületen fejti ki hatását, és a zavaró hangok is megszűnnek.

A hagyományos kavitációs készülékek 3 Mhz-es teljesítményéhez képest 25 Mhz-en dolgozik, így nem csak lebontja, hanem el is folyósítja a zsírsejteket a gyors, tartós és hatékony fogyás érdekében. A beépített termosztát garantálja a kezelőfej 25°C-on történő működését, ezáltal kellemetlen hőérzet nélkül tudunk dolgozni.

Ez az első olyan klinikailag igazolt testformáló eljárás, amely egyszerre biztosít teljesen műtétmentes megoldást valamint látványos és hosszan tartó eredményeket. Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a kavitációs alakformáló kezelés kizárólag a zsírsejtekre hat, és sértetlenül hagyja az olyan környező struktúrákat, mint a bőr, erek, idegek, belső szervek, nyirokrendszer és csontrendszer. A kezelés csontritkulás esetén is alkalmazható, így azoknak sem kell lemondaniuk a hatékony fogyásról, akik sporttal csak kockázatosan tudnák elérni a kívánt eredményt.

Hogyan működik a kavitációs zsírbontás?

A kavitációs zsírbontás alapja a kavitáció mint fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból a nyomás esése következtében hirtelen gáz fázisba alakul. A kavitáció a speciális frekvenciájú ultrahang hullámok hatására jöhet létre, mégpedig úgy, hogy a hullámok apró gőzbuborékokat hoznak létre a szervezetben. Ezeknek a buborékoknak az összeroskadásakor a zsírsejtek roncsolódnak, majd távoznak a szervezetből, így bekövetkezik a zsírvesztés és a fogyás.

A kavitációs zsírbontás mellékhatásai

A szalonunkban használt gépeknek nincs ismert mellékhatása. A kavitációs kezelés vége után a vendég folytathatja a megszokott napi tevékenységeit. Nincs fájdalom vagy gyógyulási idő.

Milyen testrészek kezelésére alkalmas a kavitációs zsírbontás?

  • Has
  • Comb (külső, belső, elöl, hátul)
  • Csípő
  • Fenék
  • Kar
  • Toka
  • Arc

ÚJGENERÁCIÓS KAVITÁCIÓS KEZELÉSÜNK KÉPEKBEN

Vegye igénybe akciós próbakezelésünket

Tapasztaljon és győződjön meg saját szemével! Próbálja ki First Step kezelésünket, ami egy rövidített Komplex kezelésből áll. Kavitációs zsírbontás és Vákuum masszázs elektro- és színterápiával (30 perc) 30% kedvezménnyel 12 000 forintért! A kezelés során egy testfelületen máris megszabadulhat néhány felesleges centimétertől! További árainkat ezen az oldalon találja.

Kérdés esetén keressen bennünket bizalommal.

Kérjen visszahívást. Csak adja meg a telefonszámát, és visszahívjuk.

Visszahívás

Kérjen visszahívást.

Start typing and press Enter to search