Kozmetikai trendek – amiket nem hagyhatsz ki 2018-ban

 In Blog

Négy speciális kozmetikai kezelés, amit érdemes kipróbálnod

Összeszedtünk nektek négy olyan kozmetikai trendet, amiket nem hagyhatsz ki 2018-ban!

1. Seyo TDA érintés nélküli anti-aging kezelés

A Seyo TDA, egy az egész bőrt megújító technológia, mely bármilyen bőrtípuson alkalmazható. Szelíd és fájdalommentes módszer lévén akár az ebédszünetünkben is kipróbálhatjuk, de pihentető kezelésként, egy kimerítő nap után is igénybe vehetjük.

A Seyo TDA kezelés egy olyan beavatkozás, amely a hagyományos mezoterápiától eltérően nem injekcióval jutatja a bőrbe a hatóanyagot, ezzel forradalmasítva az anti-aging kezeléseket.

A hagyományos mezoterápiás kezelés során a hatóanyagot apró, néhány milliméteres tűk juttatják a bőrfelszín alá. Ezt a kezelést szoptatós édesanyák, kismamák, pacemakerrel rendelkezők, vagy érzékenyebb bőrű emberek nem vehetik igénybe, sőt, a nyakon, szemhéjon és más kényes területeken a fertőzés veszélye is fennáll.

A Prémium Seyo TDA kezelést lehetővé tévő készülék ehhez képest tű nélkül, sűrített és tisztított levegővel juttatja a bőrbe a készítményt, egy speciális vivőanyag (LP3 komplex ) segítségével pedig annak mélyére juttatja az értékes hatóanyagokat. Ennek több előnye is van: szemben a hagyományos mezoterápiás kezeléssel, itt nincsen közvetlen bőrkontaktus, tehát a fertőzés veszélye szinte teljesen kizárt, a kezelés nem jár fájdalommal, minimális kockázata miatt pedig alkalmazható akár érzékeny bőrre, érzékeny területekre, műtéti hegekre, és égési sérülésekre is.

Hogyan működik a prémium Seyo TDA kezelés?

A Prémium Seyo TDA kezelésnek négy fázisa van.

  1. Arctisztítás

A kezelés Seyo CELL bőrhámlasztó arctisztítással kezdődik. Ez a művelet gyengéden és alaposan eltávolítja az elhalt hámsejteket, ezzel előkészítve a bőrt a Seyo TDA mélykezelésre.

  1. A hatóanyag bejuttatása

A SEYO TDA applikátort a bőr felületétől megfelelő távolságra állítjuk – tehát az az arccal közvetlenül nem érintkezik. A kezelés alatt, amíg a sűrített levegő a bőr alá hatol, a kezelt személy kellemes, hűsítő nyomást érez a bőrén.

  1. Arcpakolás

A Prémium Seyo TDA kezelés egy nyugtató arcpakolással zárul. A kellemesen frissítő és hidratáló kezelés tovább serkenti a kollagénképződést, így feszes, fiatalos bőrt biztosít.

  1. Seyo HOME kezelés

A Seyo HOME miniszérum mintegy utógondozásként meghosszabbítja a Prémium SEYO TDA terápia hatását.

 

Vedd igénybe első SEYO TDA kezelésed kedvezménnyel! Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozni a SEYO honlapján, és máris érkezik e-mailben a kedvezményre jogosító kuponkód.

2. Új generációs kavitációs alakformálás

Koncentrált hatás, teljesebb zsírbontás!

A kavitációs alakformálás a fogyás egyik leghatékonyabb módja. Az alkalmazott technológiának köszönhetően a zsírsejtek a kezelés során nem csak elfolyósodnak, hanem életképtelenné is válnak, így nem képesek az újranövekedésre. A kezelés segítségével kényelmesen, tartósan szabadulhatunk meg a felesleges centiméterektől.

A kavitációs alakformálással a zsírleszíváshoz hasonló hatást érhetünk el, annak fájdalmai és kockázatai nélkül, tartós eredménnyel.

A gép prémium szilikonos fejjel van ellátva, ezáltal a kezelés kizárólag a kezelt testfelületen fejti ki hatását, és a zavaró hangok is megszűnnek. A hagyományos kavitációs készülékek 3 Mhz-es teljesítményéhez képest 25 Mhz-en dolgozik.

Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a kavitációs alakformáló kezelés kizárólag a zsírsejtekre hat, és sértetlenül hagyja az olyan környező struktúrákat, mint a bőr, erek, idegek, belső szervek, nyirokrendszer és csontrendszer. A kezelés csontritkulás esetén is alkalmazható, így azoknak sem kell lemondaniuk a hatékony fogyásról, akik sporttal csak kockázatosan tudnák elérni a kívánt eredményt.

Hogyan működik a kavitációs zsírbontás?

A kavitációs zsírbontás alapja a kavitáció mint fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból a nyomás esése következtében hirtelen gáz fázisba alakul. A kavitáció a speciális frekvenciájú ultrahang hullámok hatására jöhet létre, mégpedig úgy, hogy a hullámok apró gőzbuborékokat hoznak létre a szervezetben. Ezeknek a buborékoknak az összeroskadásakor a zsírsejtek roncsolódnak, majd távoznak a szervezetből, így bekövetkezik a zsírvesztés és a fogyás.

Próbáld ki 30 napos body shaping formulánkat!

3. Phyto de Luxe – arany, növényi őssejt kezelés

A Phyto de Luxe egy forradalmian új Mila d’Opiz arckezelés, amely az egyik legmodernebb öregedésgátló technológiával rendelkezik. Egy luxus bőrápoló kezelés, amely a növényvilág legértékesebb összetevőit tartalmazza, multifunkcionális és kiegyensúlyozott kombinációja a természetes növényi kivonatoknak.

A Phyto de Luxe küzd a háromféle bőröregedés ellen: a photoaging, a hormonális öregedés valamint a kronológiai öregedés ellen.

Növényi őssejttel az öregedés ellen

Az emberi őssejteknek korlátozott az élettartamuk. A negatív környezeti hatások károsítják az őssejtek funkcióját. Az öregedés folyamatával az őssejtek száma és aktivitása csökken. Védelemmel és az őssejtek támogatásával a korai öregedés megelőzhető. A nővényi őssejtek javítják és megvédik a bőr őssejtjeit a környezeti hatásokkal szemben.

A Phyto de Luxe,  olyan aktív növényi complexet tartalmaz, mely egyensúlyt teremt a női hormonok között a bőrön.

A növényi ösztrogén nem tartalmaz valós hormonokat, de hasonló szerkezettel rendelkezik. A hatás lényegesen kisebb, de elegendő ahhoz, hogy kozmetikai hatások befolyásolása nélkül érjük el hormonális egyensúlyt a bőrön.

 

Az arany, mint aktivátor

A kínai orvoslás az aranyat mindig is nagyra értékelte a gyulladáscsökkentő kezelésekben. Ez a nemesfém védi a bőrt a szabadgyökök ellen és antioxidáns hatású. Ezen kívül a 24 karátos arany cselekvésre serkenti a mikrokeringést. Egy fontos renegerációs folyamat történik, amely aktiválja a mikrocirkulációt. Ez stabilizálja a bőr szerkezetét, erősíti az immunrendszert és biztosítja a hosszú távú hidratálást.

Próbáld ki szalonunkban!

4. Új generációs LPG-M narancsbőr kezelés

A jól ismert LPG technológia továbbfejlesztve!

Új generációs LPG-M kezeléssel a narancsbőr ellen!

A vákuummasszázs alapú kezelés a köpölyözés több ezer éve felfedezett technikájára épül. A köpölyözés során leginkább üveg, korábban kerámia edények belsejében felmelegítették a levegőt, majd azt a kezelés alanyának bőrére tapasztották. A kihűlő levegő térfogatcsökkenése miatt az edény odaszívta magát a testfelülethez, s a gyulladt, beteg szervekből kifelé kezdte áramoltatni a méreganyagokat és a vért.

Újgenerációs LPG-M vákuummasszázs kezelés tulajdonképpen a köpölyözés modern formája. Ezzel a módszerrel hatékonyan kezelhető a cellulit, azaz a narancsbőr.

Gépünk a jól ismert LPG technológia továbbfejlesztése. Formálja a testet, fogyaszt, karcsúsít, eltünteti a narancsbőrt, helyreállítja a bőrmegereszkedést, oldja az izomfeszültséget és javítja a keringési problémákat. A szokásos vákuummasszázson kívül kiegészül elektroterápiával és színterápiával is.

Mire jó az elektroterápia?

Az elektroterápia lényege, hogy élénkítik a kezelt bőrfelület vérkeringését, az így fellépő vérbőség pedig fokozza a sejtanyagcserét és pozitív hatással van az izomzatra. Az LPG kezelés izomstimuláló hatása nagyon hasonlít a természetes mozgásfolyamathoz. A kezelés során az izmok motorikus pontjai kapnak impulzusokat, ennek hatására az izmok összehúzódnak, megmozdulnak, ez pedig hatékonyan támogatja az alakformálás is.

Mire jó a színterápia?

A színterápia lényege, hogy a vörös fény oxigéntermelő és keringésjavító hatásának köszönhetően beindítja a kollagén újraépítését. Alkalmas a ráncok, a megereszkedett bőr és a cellulit (narancsbőr) kezelésére.

Hogyan lehet még hatékonyabbá tenni az LPG kezelést?

Az LPG kezelést kúraszerűen érdemes igénybe venni. 10-15 kezelés után már egészen látványos eredményt tapasztalhatunk. Az LPG terápia után a nyirokkeringés rövid időre megváltozik, intenzívebbé válik, hiszen a folyadéknak meg kell tisztítani a kezelt területet. Éppen ezért a kezelés utáni napokban érdemes kiemelten figyelni a megfelelő folyadékbevitelre. Fontos, hogy ilyenkor legalább 1,5–2 liter vizet elfogyasszunk naponta, hiszen a kiválasztásra került salak- és méreganyagoknak mihamarabb távoznia kell, hogy a kezelések során kívánt hatás ne maradjon el.

Próbáld ki csomagban, kavitációs alakformálással kombinálva!

30 napos body shaping formula

 

Írta és szerkesztette: Zopcsák S. Ágnes – Beauty Marketing Experts

Recent Posts

Leave a Comment

Visszahívás

Kérjen visszahívást.

Start typing and press Enter to search