Különleges nyári szérumok a Seyo-tól

 In Blog

Sokunk kedvenc évszaka a nyár, a napsütés, esti séták, meleg nyári napok időszaka. Mi is készültünk Nektek egy kis meglepetéssel, hogy ragyogó és egészséges bőrrel tündökölhess ebben a gyönyörű évszakban.

 

Megújult Polar TDA kezelés a makulátlan bőrért

Világos bőrű embereknél gyakran jelennek meg sötétebb, erősebben pigmentált foltok a bőrön.  Azokon a területeken, amelyek közvetlenül érintkeznek a napfénnyel, és a nap káros sugaraival, gyakrabban jelennek meg sötétebb foltok. Melyek ezek a területek? Az arc, nyak és a kezek. Ezeknek a foltoknak a kialakulásáért a bőrben található pigmentanyag, a melanin felhalmozódása a felelős. A pigmentfoltok kialakulását okozhatja az UV sugárzás, de a női hormonok is negatív hatással lehetnek a bőrben található melanin termelésre, ami felelős ezeknek a foltoknak a kialakulásáért.

Neked is gondot okoz a pigmentfoltok elfedése?

Próbáld ki a Seyo Polar TDA kezelést, amely professzionális hatóanyagainak köszönhetően elősegíti a pigmentfoltok elhalványítását világosító szerek használata nélkül. A pigmentfoltok láthatósága csökken, rendszeres alkalmazás mellett tartós hatást érhetünk el a kezelésnek köszönhetően. Az egyik legfontosabb hatóanyaga a kojisav, amely blokkolja a barna melanin pigment előállítását.

A Polar TDA kezelés végezhető arcon, nyakon és dekoltázson, valamint a kézfej, kar és hónalj területein is. Halványítja a pigmentfoltokat, és megakadályozza az újabb foltok megjelenését.

A Seyo Polar TDA kezelés hatékonyan kiegészíthető otthoni ápolással is, ezáltal nem csak a kezelés hatása tart tovább, de bőrödnek egy kis extra ápolást is nyújthatsz. A Polar 50 védőkrém magas UV-A és UV-B védelemmel rendelkezik (SPF 50), hatékonyan védi a bőrt a nap káros sugaraitól. Megakadályozza a pigmentfoltok kialakulását, táplálja a bőrt.

A Seyo Polar halványító szérum növeli a Seyo TDA kezelések hatását, hosszantartó és látványos eredményt biztosít.

 

A Seyo a férfiak bőrére is gondol

A férfi bőr sok mindenben eltér a nőkétől. Több faggyút termel, savasabb Ph-val rendelkezik és átlagosan 20%-kal vastagabb is, mint a nőké. Nagyobb sérülésveszélynek van kitéve a mindennapi borotválkozás által, ezért kellő odafigyelést és ápolást igényel.

A Seyo megalkotta a kifejezetten férfiak számára kifejlesztett Fight illetve Rescue szérumokat, amelyek hatékonyan, mégis kíméletesen ápolják és fiatalítják még az érzékeny bőrt is.

A Fight TDA már a bőröregedés első jeleinek megjelenésétől kezdve alkalmazható. Serkenti a mikrocirkulációt a bőrben, erősíti a bőr természetes védekező képességét. A kezelés hatására csökken a ráncok láthatósága, táplálja és hidratálja a bőrt, ami ezáltal friss, és üde megjelenést kap.

A Rescue TDA megnyugtatja az érzékeny bőrt, kiválóan alkalmas a nagyobb irritációnak kitett bőrfelületek ápolására is. Csökkenti a bőrpírt, enyhíti a gyulladást, fokozza a bőr természetes anyagcseréjét, és tökéletes hidratáltságot kölcsönöz neki.

Otthoni ápoló termékeinkkel kiegészítve a Seyo TDA kíméletesen ápolja a bőrt, és segíti a természetes folyamatok végbemenetelét. A Seyo Men Fight Serum otthon is segít az öregedés elleni harcban, míg a Seyo Men Rescue Serum megnyugvást hoz a legirritáltabb bőr számára is.

 

Kipróbálnád a Seyo TDA innovatív kezeléseit? Fordulj hozzánk bizalommal, és első alkalommal kedvezménnyel jutalmazunk. 🙂

Írta: Petrás Imola

Recent Posts

Leave a Comment

Visszahívás

Kérjen visszahívást.

Start typing and press Enter to search