A SEYO TDA ÉRINTÉS NÉLKÜLI ANTI AGING KEZELÉSEK ELTÜNTETIK A GRAVITÁCIÓS RÁNCOKAT, ÉS A BŐR FRISSEBBÉ, FIATALABBÁ VÁLIK. AKÁR 60%-KAL HIDRATÁLTABB BŐR ÉRHETŐ EL.

A Seyo TDA kezelés egy olyan beavatkozás, amely nem invazív, vagyis a hagyományos mezoterápiától eltérően nem injekcióval jutatja a bőrbe a hatóanyagot. A TDA a „transzdermális alkalmazás” rövidítése. Ez a név is jelzi, hogy a kezelés a bőrön átjutva, a mélyebb szövetekben fejti ki hatását.

A Seyo TDA kezelés hatóanyagai nagy sikerrel veszik fel a harcot a szabadgyökökkel és az öregedés okozta elváltozásokkal, megszépítik és helyreállítják a bőrt.

A Seyo TDA  kezelés az egész bőrt újítja meg, s bármilyen bőrtípuson sikerrel alkalmazható. Szelíd és fájdalommentes módszer lévén a TDA-t akár az ebédszünetünkben is kipróbálhatjuk, de pihentető kezelésként, egy kimerítő nap után is igénybe vehetjük.

A FIATALSÁG AZ, AMI A BŐR SEJTJEIBE KERÜL. ARCFIATALÍTÁS FÁJDALOM NÉLKÜL.

KÉSZÜLÉKÜNK AZ ANTI AGING KEZELÉSEKET FORRADALMASÍTOTTA.

ISMERJE MEG NÉMETORSZÁG LEGÚJABB ANTI AGING KEZELÉSÉT!

A hagyományos mezoterápiás kezelés során a hatóanyagot apró, néhány milliméteres tűk juttatják a bőrfelszín alá. Ezt a kezelést szoptatós édesanyák, kismamák, pacemakerrel rendelkezők, vagy érzékenyebb bőrű emberek nem vehetik igénybe, sőt, a nyakon, szemhéjon és más kényes területeken a fertőzés veszélye is fennáll.

A Prémium Seyo TDA kezelést lehetővé tévő készülék ehhez képest tű nélkül, sűrített és tisztított levegővel juttatja a bőrbe a készítményt. A Prémium Seyo TDA kezelés során a hangsebességnél is gyorsabb légáramlat pulzálva hatol be a bőr alá, egy speciális vivőanyag (LP3 komplex ) segítségével pedig annak mélyére juttatja az értékes hatóanyagokat. Ennek több előnye is van: szemben a hagyományos mezoterápiás kezeléssel, itt nincsen közvetlen bőrkontaktus, tehát a fertőzés veszélye szinte teljesen kizárt. A Prémium Seyo TDA kezelés nem jár fájdalommal, minimális kockázata miatt pedig akár érzékeny bőrűeknél is alkalmazható.

HOGYAN MŰKÖDIK A PRÉMIUM SEYO TDA KEZELÉS?

A Prémium Seyo TDA kezelésnek négy fázisa van.

 1. Arctisztítás
  A kezelés Seyo CELL bőrhámlasztó arctisztítással kezdődik. Ez a művelet gyengéden és alaposan eltávolítja az elhalt hámsejteket, ezzel előkészítve a bőrt a Seyo TDA mélykezelésre.
 2. A hatóanyag bejuttatása
  A SEYO TDA applikátort a bőr felületétől megfelelő távolságra állítjuk – tehát az az arccal közvetlenül nem érintkezik. A kezelés alatt, amíg a sűrített levegő a bőr alá hatol, a kezelt személy kellemes, hűsítő nyomást érez a bőrén.
 3. Arcpakolás
  A Prémium Seyo TDA kezelés egy nyugtató arcpakolással zárul. A kellemesen frissítő és hidratáló kezelés tovább serkenti a kollagénképződést, így feszes, fiatalos bőrt biztosít.
 4. Seyo HOME kezelés
  A Seyo HOME miniszérum mintegy utógondozásként meghosszabbítja a Prémium SEYO TDA terápia hatását..

PRÉMIUM SEYO TDA KEZELÉS TÍPUSOK

Köszönhetően az innovatív technológiának, a Prémium Seyo TDA kezelések szinte minden bőrtípus minden problémájának orvoslására alkalmazhatóak. A különleges kezelés során felhasznált szérumok orvosi tisztaságát a svájci Arivine Vállalat garantálja.

A Prémium Seyo TDA kezeléscsomagok kiválasztását mindig a bőrtípus pontos meghatározása és a bőr állapotának felmérése előzi meg.

Regenerációs mélyterápia a TDA-val:

HYAL N5 TDA – a fiatal bőr rugalmasságáért és védelméért
HYAL N10 TDA – igénybevett bőr hidratálására és ápolására
MITOCELL TDA – az érett bőr mélyterápiás kezelésére
PRODERM TDA – speciális ápolás a problémás bőr számára
COVER HYAL – bázispakolás
COVER PRODERM – speciális pakolás gyulladt bőrre.

A Prémium Seyo TDA kezelésekről és transzdermális hatóanyag-bevitelről bővebben a Seyo hivatalos oldalán tájékozódhat.

A PRÉMIUM SEYO TDA KEZELÉSEK MELLÉKHATÁSA

A Seyo TDA kezelések során használt módszernek nincsen ismert mellékhatásuk. Köszönhetően a gyengéd, tűszúrásmentes technológiának, nincsenek sebek, nincs fájdalom, így gyógyulási idő sem.

MILYEN TESTRÉSZEK KEZELÉSÉRE ALKALMAS A SEYO TDA KEZELÉS?

 • Arc
 • Nyak
 • Szem
 • Dekoltázs
 • Kéz
 • Comb
 • Fenék
 • Problémás bőrfelületekre:
  • égési sérülések (napégés is)
  • műtéti hegek
  • ekcéma, gombásodás, övsömör kezelésére
  • gyantázás utáni hámsérülés, szőrtüszőgyulladás
  • véraláfutás, haematóma kezelésére
  • plasztikai műtétek, zsírfeltöltés után

A TDA KEZELÉSEKET A VILÁG LEGISMERTEBB WELLNESS INTÉZMÉNYEIBEN IS MEGTALÁLHATJÁK

Néhány példa, ahol szintén sikerrel alkalmazzák nap mint nap:

– Four Seasons Resorts Spa, Bali

– Lanserhof Spa, Ausztria

– Awlake Spa, Kína

VEGYE IGÉNYBE ELSŐ SEYO KEZELÉSÉT KEDVEZMÉNNYEL!

Látványos és hatékony eredményt érhet el az arcfiatalítás terén már egy SEYO TDA kezeléssel is, ezzel máris megszabadulva pár szarkalábtól. Néhány alkalom után pedig a látványos ránctalanítás egyszerűen nem maradhat el!

Vegye igénybe első SEYO TDA kezelését kedvezménnyel! Ehhez nem kell mást tennie, mint feliratkozni a SEYO honlapján, és máris érkezik Önhöz e-mailben a kedvezményre jogosító kuponkód.

AZ ÉRINTÉS NÉLKÜLI SEYO TDA KEZELÉS  KÉPEKBEN…

Kérdés esetén keressen bennünket bizalommal.

Kérjen visszahívást. Csak adja meg a telefonszámát, és visszahívjuk.

Visszahívás

Kérjen visszahívást.

Start typing and press Enter to search