Mila D'Opiz Skin Refine
viperaméreg és gleccservíz
anti-aging kezelés

Minőség kompromisszumok nélkül

A Mila D’Opiz Skin Refine egy olyan bőrfiatalító elixír, mely nem csak csökkeni a ráncokat, hanem növeli a bőr rugalmasságát, simaságát, frissességet ad a bőrnek, ezáltal fiatalos megjelenést biztosít. A Skin Refine lényegesen többet jelent, mint egy bőrfiatalító elixír.

A kezelést a 30+, 40+,50+ korosztálynak ajánljuk.

Kezelés eredménye: rugalmas, feszes bőr.

A kezelés ára: 10.800 Ft

Hatóanyagok

SynAke

A gyógyszerészeti kígyóméreg biztonságosan csökkenti az izomműködést. A tudományos tesztek bámulatos eredményeket mutattak: 2 napon belüli sejtizom összehúzódás összegének a 67 %‐os csökkentése! 28 napi használat után a ráncok méretét 52%‐kal csökkentette.

Syn‐Ake SWISS TECHNOLOGY AWARD elismerést kapta.

Svájci gleccservíz

A zermatti gleccservizet liposzoma kapszulákba zárták, és kombinálták a lechitin molekulákkal. Egyedülálló ásványai anyagokkal rendelkezik, mely mélyen hidratálja a bőrt.

Arginine

Olyan összetevő, mely megőrzi a bőr nedvesség tartamát és simaságát, enyhíti az irritációkat, frissen, feszesen tartja a bőrt.

Növényi olajok és kivonatok

Sárgabarackmag olaj

A sárgabarackmag olaj gazdag E-vitaminban és esszenciális zsírsavakban. Megerősíti a bőr saját védelmi rendszerét, valamint nyugtató és bőrkímélő hatása van.

Shea vaj

Magas E-vitamin, és béta karotin tartalmának köszönhetően ragyogóvá varázsolja a bőrt.

Mangó vaj

A mango vaj antioxidáns hatású és támogatja a bőr természetes védőrétegét. Nagy mennyiségű A-vitamin tartalmának köszönhetően, serkenti a sejtek regenerálódását.

Jelentkezz be az alábbi telefonszámon, vagy az űrlap kitöltésével kérj tőle visszahívást!  

06 70 627 9788

Szerkesztette: Zopcsák S. Ágnes – Beauty Marketing Experts

Visszahívás

Kérjen visszahívást.

Start typing and press Enter to search