Pigmentfolt halványítás napsütésben is

 In Blog

Vannak bizonyos eljárások, kezelések, amelyeknek meg van a maga szezonja. Ha szeretnél strandra menni, és napozni egyet a nyári napsütésben, akkor sokféle kozmetikai kezelést már tél végén, tavasszal el kell végeztetni. Ha szeretnéd, hogy pigment foltjaid halványabbak legyenek a nyári szezonban is, akkor ez a cikkünk Neked szól!

 

Mi is a pigmentfolt?

A pigment foltok a bőrön jelentkező, sötétebb, erősebben pigmentált részek. Sok különböző oka lehet annak, hogy ezek a pigmentfoltok megjelennek a bőrön, és sokféle módszer létezik rá, ha szeretnéd elfedni őket.  A test bármely részén előfordulhatnak, de jellemzően az arcon jelennek meg legnagyobb arányban. Vannak különböző orvosi beavatkozások, és kevésbé drasztikus megoldások is, mint a sminkkel való elfedés. Létezik mechanikai, lézeres és kémiai kezelés is, amelyek megoldást kínálnak a problémára, de a legtöbb kezelés csak bizonyos évszakokban alkalmazható. Kerülni kell a melegebb, napos időjárást.

Ha nem szeretnél minden nap hosszú perceket eltölteni a tükör előtt, hogy a legújabb smink eszközök segítségével halványítsd el ezeket a foltokat, és nem szeretnéd alávetni magad komolyabb beavatkozásnak sem, akkor ajánljuk figyelmedbe Polar arcszín optimalizásó kezelésünket.

 

Miért más a Polar arcszín optimalizáló kezelés, mint a többi pigmentfolt halványtó kezelés?

 

Mert a világon egyedülálló módon nem csak az ősztől tavaszig tartó időszakban alkalmazható hatékonyan az arcszín egyenletesebbé tételére, hanem akár a melegebb napokon is, napsütéses időben. Rendkívül kíméletes, és egyben hatékony kezelés, amely aktív összetevőinek köszönhetően a bőr öregedése ellen is segítséget nyújt. Intenzíven ápolja a bőrt, elősegíti a hámlasztási folyamatokat, és mégis kíméletes a bőrhöz.

Látogass el szalonunkba, és tapasztald meg saját bőrödön a szelíd bőrfiaalítás nyújtotta lehetőségeket. Exkluzív, nyugodt körülmények között próbálhatod ki prémium arckezeléseinket, a lehető legtökéletesebb végeredmény érdekében. További információkat a Seyo TDA kezelésekről ITT olvashatsz.

Elérhetőségeink:

InnoShine Szalon

Cím:
Mediline Egészségház
1021 Budapest
Hűvösvölgyi út 32-34.
I emelet, 1. stúdió

Nyitva tartási idő:
H-P: 8.00-20.00, Sz-V: 9.00-17.00, illetve igény szerint

Telefonszám:

+35-70/604-01-15

Recent Posts

Leave a Comment

Visszahívás

Kérjen visszahívást.

Start typing and press Enter to search