Kedves Vendégünk!

Köszönjük, hogy elolvassa az alábbiakat.

Foglalás

Minden kedves vendégünk számára maximális odafigyelést és törődést szeretnénk biztosítani. Ahhoz, hogy az Ön időpontját is garantálni tudjuk, kérjük, ennek érdekében előre foglalja le az Ön számára megfelelő időpontot.

Szalon nyitva tartás

Hétfő–Csütörtök: 08.00–20.00

Péntek: 08.00–18.00

Hétvégén: időpont-egyeztetéssel

 

Érkezés

Kérjük, hogy ha megoldható 15 perccel időpontja előtt érkezzen a kezelésére, hogy legyen ideje üdvözlő frissítőnket is elfogyasztani. Ez a 15 perc relaxációs idő kezelésének hatékonyságához járul hozzá.

Lemondási feltételek

Kérjük, hogy amennyiben kezelési időpontját módosítani vagy törölni szeretné, azt legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával szíveskedjen megtenni. Megbeszélt időpontjára

való késve érkezés rövidebb kezelést eredményezhet.

Egészség

Az Ön egészsége fontos számunkra, így megkérjük, hogy az Innoshine Szalonba való első érkezése alkalmával töltse ki egészségi állapotát felmérő kérdőívünket. Amennyiben a jövőben egészségében változás állna be, kérjük, hogy jelezze terapeutájának, illetve javasoljuk, hogy konzultáljon

kezelőorvosával, mielőtt időpontot egyeztetne Szalonunkba. Adatait szigorúan bizalmasan kezeljük.

Fizetés

Szalonunkban készpénz tudunk csak elfogadni. Az árak forintban értendőek és az áfát már tartalmazzák. Borravalót az árak nem tartalmaznak, az tetszés szerinti mértékben adható. Az árak változtatásának jogát előzetes figyelmeztetés nélkül fenntartjuk.

 

Visszatérítés

A szolgáltatás csomagok és termékek nem visszaválthatóak és nem cserélhetőek.

Szíves megértését köszönjük!

Visszahívás

Kérjen visszahívást.

Start typing and press Enter to search