Két testkezelés a megújulás jegyében

Minden nő vágyik a teljes megújulásra időről-időre!

Az alábbiakban megismerhetsz két testkezelést, melyek segítenek Neked a teljes testmegújításban, és felkészítenek a nyári strandszezonra! 🙂

Ezeket a kezeléseket Neked ajánljuk ha:

  • A munkád miatt sosincs időd önmagadra, nem jutsz el az edzőterembe, vagy csak nem elégszer, de szeretnéd visszanyerni a régi formád.
  • Rendszeresen edzel és diétázol, de mégsem tudsz megszabadulni a narancsbőrtől, nem éred el a várt eredményeket, és szeretnél rásegíteni a munkádra.
  • A gyerekek után azonnal visszamentél dolgozni, így nem maradt semmi időd arra, hogy magaddal foglalkozz, és visszanyerd régi alakod.

Újgenerációs kavitációs alakformálás

Koncentrált hatás, teljesebb zsírbontás!

A kavitációs alakformálás a fogyás egyik leghatékonyabb módja. Az alkalmazott technológiának köszönhetően a zsírsejtek a kezelés során nem csak elfolyósodnak, hanem életképtelenné is válnak, így nem képesek az újranövekedésre. A kezelés segítségével kényelmesen, tartósan szabadulhatunk meg a felesleges centiméterektől.

A kavitációs alakformálással a zsírleszíváshoz hasonló hatást érhetünk el, annak fájdalmai és kockázatai nélkül, tartós eredménnyel.

A gép prémium szilikonos fejjel van ellátva, ezáltal a kezelés kizárólag a kezelt testfelületen fejti ki hatását, és a zavaró hangok is megszűnnek. A hagyományos kavitációs készülékek 3 Mhz-es teljesítményéhez képest 25 Mhz-en dolgozik.

Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a kavitációs alakformáló kezelés kizárólag a zsírsejtekre hat, és sértetlenül hagyja az olyan környező struktúrákat, mint a bőr, erek, idegek, belső szervek, nyirokrendszer és csontrendszer. A kezelés csontritkulás esetén is alkalmazható, így azoknak sem kell lemondaniuk a hatékony fogyásról, akik sporttal csak kockázatosan tudnák elérni a kívánt eredményt.

Hogyan működik a kavitációs zsírbontás?

A kavitációs zsírbontás alapja a kavitáció mint fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból a nyomás esése következtében hirtelen gáz fázisba alakul. A kavitáció a speciális frekvenciájú ultrahang hullámok hatására jöhet létre, mégpedig úgy, hogy a hullámok apró gőzbuborékokat hoznak létre a szervezetben. Ezeknek a buborékoknak az összeroskadásakor a zsírsejtek roncsolódnak, majd távoznak a szervezetből, így bekövetkezik a zsírvesztés és a fogyás.

Újgenerációs LPG-M narancsbőr kezelés

A jól ismert LPG technológia továbbfejlesztve!

Újgenerációs LPG-M kezeléssel a narancsbőr ellen!

A vákuummasszázs alapú kezelés a köpölyözés több ezer éve felfedezett technikájára épül. A köpölyözés során leginkább üveg, korábban kerámia edények belsejében felmelegítették a levegőt, majd azt a kezelés alanyának bőrére tapasztották. A kihűlő levegő térfogatcsökkenése miatt az edény odaszívta magát a testfelülethez, s a gyulladt, beteg szervekből kifelé kezdte áramoltatni a méreganyagokat és a vért.

Újgenerációs LPG-M vákuummasszázs kezelés tulajdonképpen a köpölyözés modern formája. Ezzel a módszerrel hatékonyan kezelhető a cellulit, azaz a narancsbőr.

Gépünk a jól ismert LPG technológia továbbfejlesztése. Formálja a testet, fogyaszt, karcsúsít, eltünteti a narancsbőrt, helyreállítja a bőrmegereszkedést, oldja az izomfeszültséget és javítja a keringési problémákat. A szokásos vákuummasszázson kívül kiegészül elektroterápiával és színterápiával is.

Hogyan lehet még hatékonyabbá tenni az LPG kezelést?

Az LPG kezelést kúraszerűen érdemes igénybe venni. 10-15 kezelés után már egészen látványos eredményt tapasztalhatunk. Az LPG terápia után a nyirokkeringés rövid időre megváltozik, intenzívebbé válik, hiszen a folyadéknak meg kell tisztítani a kezelt területet. Éppen ezért a kezelés utáni napokban érdemes kiemelten figyelni a megfelelő folyadékbevitelre. Fontos, hogy ilyenkor legalább 1,5–2 liter vizet elfogyasszunk naponta, hiszen a kiválasztásra került salak- és méreganyagoknak mihamarabb távoznia kell, hogy a kezelések során kívánt hatás ne maradjon el.

Mire jó az elektroterápia?

Az elektroterápia lényege, hogy élénkítik a kezelt bőrfelület vérkeringését, az így fellépő vérbőség pedig fokozza a sejtanyagcserét és pozitív hatással van az izomzatra. Az LPG kezelés izomstimuláló hatása nagyon hasonlít a természetes mozgásfolyamathoz. A kezelés során az izmok motorikus pontjai kapnak impulzusokat, ennek hatására az izmok összehúzódnak, megmozdulnak, ez pedig hatékonyan támogatja az alakformálás is.

Mire jó a színterápia?

A színterápia lényege, hogy a vörös fény oxigéntermelő és keringésjavító hatásának köszönhetően beindítja a kollagén újraépítését. Alkalmas a ráncok, a megereszkedett bőr és a cellulit (narancsbőr) kezelésére.

Kombináld!

A fenti két testkezelést kombinálva megkapod 30 napos body shaping formulánkat.

1 hónapos bérletünk tartalma:

6 kezelés, heti 2 alkalommal

A bérlet ára:

60.900 Ft
10.150 Ft/alkalom

Jelentkezz be Hajnihoz az alábbi telefonszámon, vagy az űrlap kitöltésével kérj tőle visszahívást!  

+3670 604 0115

Szerkesztette: Zopcsák S. Ágnes – Beauty Marketing Experts

Visszahívás

Kérjen visszahívást.

Start typing and press Enter to search