ÚJGENERÁCIÓS LPG-M KEZELÉSSEL A NARANCSBŐR ELLEN

Vákuummasszázs alapú kezelésünk a köpölyözés több ezer éve felfedezett technikájára épül. A köpölyözés során leginkább üveg, korábban kerámia edények belsejében felmelegítették a levegőt, majd azt a kezelés alanyának bőrére tapasztották. A kihűlő levegő térfogatcsökkenése miatt az edény odaszívta magát a testfelülethez, s a gyulladt, beteg szervekből kifelé kezdte áramoltatni a méreganyagokat és a vért.

Újgenerációs LPG-M vákuummasszázs kezelésünk tulajdonképpen a köpölyözés modern formája. Ezzel a módszerrel hatékonyan kezelhető a cellulit, ismertebb nevén a narancsbőr, a bőr anyagcseréje élénkíthető, annak rugalmassága javítható.

LPG VÁKUUMMASSZÁZS TOVÁBBFEJLESZTVE

Gépünk a jól ismert LPG technológia továbbfejlesztése. Formálja a testet, fogyaszt, karcsúsít, eltünteti a narancsbőrt, helyreállítja a bőrmegereszkedést, oldja az izomfeszültséget és javítja a keringési problémákat. A szokásos vákuummasszázson kívül gépünk kiegészül elektroterápiával és színterápiával is:

  • Elektroterápiás LPG kezelés: Az LPG kezelést végző készülék feje elektroterápiás impulzusokat bocsát ki. A finom hullámok élénkítik a kezelt bőrfelület vérkeringését, az így fellépő vérbőség pedig fokozza a sejtanyagcserét és pozitív hatással van az izomzatra. Az LPG kezelés izomstimuláló hatása nagyon hasonlít a természetes mozgásfolyamathoz. A kezelés során az izmok motorikus pontjai kapnak impulzusokat, ennek hatására az izmok összehúzódnak, megmozdulnak, ez pedig hatékonyan támogatja az alakformálás is.
  • Színterápia az LPG kezelés során: A színterápia lényege, hogy a vörös fény oxigéntermelő és keringésjavító hatásának köszönhetően beindítja a kollagén újraépítését. Alkalmas a ráncok, a megereszkedett bőr és a cellulit (narancsbőr) kezelésére.

HOGYAN MŰKDÖIK AZ LPG KEZELÉS?

A narancsbőrös felület egyenetlen, a pórusok tágak, a bőr megereszkedik. A cellulit tulajdonképpen a szövetek anyagcsere-zavara. A meglazult kötőszövetek között megtapad a felesleges zsír és a szöveti törmelék. Az LPG kezelés során azonban a bőr és a szövetek vérellátása megváltozik, így a pangó zónák is képesek megtisztulni. A vérkeringés és a nyirokáramlás körülbelül 50-szer erőteljesebb lesz, mint normál állapotban, így felgyorsul az anyagcsere és erősödik a szervezet zsírégető folyamata. A kezelés alatt a vákuum finoman beszippantja a bőrt, s ezzel a finom formaváltoztatással összetöri a szövettörmelékből és zsírból álló csomókat.

KÁROS MELLÉKHATÁSOK ÉS FÁJDALOM NÉLKÜL

A szalonunkban használt LPG-berendezésekkel végzett kezelésnek nincsenek ismert káros mellékhatásai, és a kezelés szinte teljesen fájdalommentes. Mivel nem jelentkeznek sebek, sérülések, gyógyulási idővel sem kell számolni. Érdemes ugyanakkor tudni, hogy az LPG kezelések néhány esetben kissé kellemetlenek lehetnek, különösen a kúrák elején, hiszen a szövetek szerkezete átalakul, ráadásul méreganyagok szabadulnak fel, amelyeket a nyirokkeringésnek el kell szállítania a területről. Az apró kellemetlenségek azonban fokozatosan csökkennek, s végül csak a feszesebb, megfiatalodott bőrfelület marad.

HOGYAN LEHET MÉG HATÉKONYABBÁ TENNI AZ LPG KEZELÉST?

Az LPG kezelést kúraszerűen érdemes igénybe venni. 10-15 kezelés után már egészen látványos eredményt tapasztalhatunk. Az LPG terápia után a nyirokkeringés rövid időre megváltozik, intenzívebbé válik, hiszen a folyadéknak meg kell tisztítani a kezelt területet. Éppen ezért a kezelés utáni napokban érdemes kiemelten figyelni a megfelelő folyadékbevitelre. Fontos, hogy ilyenkor legalább 1,5–2 liter vizet elfogyasszunk naponta, hiszen a kiválasztásra került salak- és méreganyagoknak mihamarabb távoznia kell, hogy a kezelések során kívánt hatás ne maradjon el.

MILYEN TESTRÉSZEK KEZELÉSÉRE ALKALMAS AZ LPG KEZELÉS?

  • Has
  • Comb (külső, belső, elöl, hátul)
  • Csípő
  • Fenék
  • Kar
  • Toka
  • Arc

ÚJGENERÁCIÓS LPG KEZELÉSÜNK KÉPEKBEN

SZABADULJON MEG A NARANCSBŐRTŐL ÚJGENERÁCIÓS LPG-M KEZELÉSÜNK SEGÍTSÉGÉVEL!

A kezelést már 9.000 Ft-tól igénybe veheti. További árainkat ezen az oldalon találja.

Kérdés esetén keressen bennünket bizalommal.

Kérjen visszahívást. Csak adja meg a telefonszámát, és visszahívjuk.

Visszahívás

Kérjen visszahívást.

Start typing and press Enter to search